N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

​Insecten eten kopen in Noord-Brabant

Wilt u eetbare insecten of insecten eten kopen, zoals levende dierenvoeding, in Noord-Brabant? De Sprinkplank in Dongen is een bedrijf dat al ruim twintig jaar ervaring heeft in de sprinkhanenkweek en de levende diervoedersector. Er zijn weinig bedrijven die zo lang bestaan in deze sector. Door onze ervaring maken wij geen valse beloftes en weten wij wat wij aankunnen. Onze focus ligt voornamelijk op de groothandels. Elke bestelling is maatwerk voor ons en wij leveren dan ook precies wat de klant wil hebben. U kunt onze producten kant-en-klaar kopen. Wilt u alleen het basisproduct inkopen? Dat kan natuurlijk ook!

Insecten eten in grote aantallen kopen in Noord-Brabant

U kunt bij ons in Dongen, Noord-Brabant, terecht voor diverse eetbare insecten. Zo kunt u diverse levende voedseldieren voor uw groothandel kopen. Ook heeft u de mogelijkheid om insecten voor menselijke consumptie te kopen, zoals eetbare sprinkhanen. Wanneer u eetbare insecten voor humane consumptie wilt kopen, ontvangt u die ingevroren. Hierdoor blijven deze insecten tot twaalf maanden goed. Dierenvoeding moet nog leven en blijft daarom niet zo lang goed. Daarom plaatsen veel klanten wekelijkse bestellingen. Bent u op zoek naar grote aantallen eetbare insecten om zelf te eten of aan dieren te voeren? Beide producten kun u bij ons kopen! Bij grote vraag hebben wij de mogelijkheid om de kweek met 50% uit te breiden. Bij onze kwekerij kunt u trouwens ook meelwormen kopen.

​Altijd een hoge kwaliteit

Alle insecten die u kunt eten en bij ons in Noord-Brabant kunt kopen, zijn van hoge kwaliteit. Dit verwachten onze klanten immers ook van ons. Wij werken elke dag hard om kwaliteit te leveren waar wij zelf ook trots op zijn. Bij De Sprinkplank in Dongen ervaart u snel en persoonlijk contact. Heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling, over de verschillende mogelijkheden of wilt u graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bel naar 06-55524735 en kom direct in contact met een van onze medewerkers. Alle prijzen voor het kopen van insecten zijn op aanvraag. U geeft aan wat welk insecten eten u wilt kopen en wij gaan hier direct mee aan de slag.