N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

Insecten eten kopen in Noord-Brabant

Wilt u eetbare insecten of insecten eten kopen in Noord-Brabant? De Sprinkplank in Dongen is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in de sprinkhanenkweek en de levende diervoedersector. Er zijn weinig bedrijven die zo lang bestaan in deze sector. Door onze ervaring maken wij geen valse beloftes en weten we wat we aankunnen. Onze focus ligt voornamelijk op de groothandels. Elke bestelling is maatwerk voor ons en wij leveren dan ook precies wat de klant wil hebben. U kunt bij ons zowel het basisproduct als kant-en-klare producten kopen.

Diverse insecten om te eten kunt u kopen bij ons bedrijf in Noord-Brabant

Bij ons bedrijf in Dongen, Noord-Brabant, kunt u diverse eetbare insecten bestellen. Denk hierbij aan levende voedseldieren en insecten voor menselijke consumptie, zoals eetbare sprinkhanen en meelwormen. Wanneer u eetbare insecten voor humane consumptie wilt bestellen, ontvangt u die ingevroren. Hierdoor blijven de insecten tot twaalf maanden goed. Dierenvoeding moet nog leven en blijft daarom niet zo lang goed. Daarom plaatsen veel klanten wekelijkse bestellingen. Wilt u grote aantallen eetbare insecten bestellen in Noord-Brabant om zelf te eten of aan dieren te voeren? Wij helpen u verder! Bij grote vraag hebben wij de mogelijkheid om de kweek met 50% uit te breiden.

Profiteer van hoogwaardige kwaliteit

Alle insecten die u kunt eten en bij ons in Noord-Brabant kunt kopen, zijn van hoge kwaliteit. Dit verwachten onze klanten immers ook van ons. Wij werken elke dag hard om kwaliteit te leveren waar wij zelf ook trots op zijn. Bij De Sprinkplank in Dongen ervaart u daarnaast snel en persoonlijk contact. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of wilt u graag meer informatie over het bestellen van eetbare insecten bij ons in Noord-Brabant? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers via +31(0)162-316769. Alle prijzen voor het kopen van insecten zijn op aanvraag. U geeft aan welk insecten eten u wilt kopen en wij gaan hier in onze groothandel in Noord-Brabant direct mee aan de slag.

De Sprinkplank