Kweker van sprinkhanen van eigen bodem

De Sprinkplank BV kan bouwen op jarenlange ervaring

Na de oprichting in 1998 van de insecten kwekerij met de kweek van huiskrekels en sprinkhanen ( Locusta Migratoria ) hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd  in de kweek van sprinkhanen. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit sprinkhanen, ook in grotere volumes,  tegen een scherpe prijs  aanbieden. Met ruim 20 jaar ervaring in de insectenkweek en de handel in voedseldieren mogen we ons een betrouwbare partner noemen in deze markt.

Onze kwekers en groothandels

Om een breed pakket voedseldieren (oa krekels, meelwormen etc) te kunnen aanbieden kopen we wekelijks bij andere kwekers/groothandels producten in. Met deze leveranciers hebben we een jarenlange relatie en zijn door ons uitgekozen om hun kwaliteit en leveringszekerheid. Hierdoor hebben we een groot pakket voedseldieren met een goede kwaliteit/prijs verhouding aan te bieden. We kunnen de voedseldieren leveren in eindgebruikers verpakking maar ook in elke gewenste bulk hoeveelheden. Onze sprinkhanen bijvoorbeeld kunnen we verpakken in 5 verschillende maten, in kleine bakjes (plastic 500ml, 1ltr of 1,5 ltr) tot dozen met elke gewenste hoeveelheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Afnemers van onze voedseldieren groothandel zijn te vinden over  Europa en zijn voornamelijk groothandels en gespecialiseerde dierenwinkels. Prijzen worden per klant bepaald, dit heeft te maken met verpakkingseenheid, wel of geen transport en hoeveelheid. Voor een offerte op maat;  neem gerust contact met ons op !!

De Sprinkplank