N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

​Sprinkhanen voor menselijke voeding

De Sprinkplank uit Dongen, Noord-Brabant, kweekt sprinkhanen voor menselijke voeding voor de zakelijke markt. U koopt bij ons sprinkhanen van hoge kwaliteit. Dit is immers de kwaliteit waar onze klanten op rekenen. Wij zijn trots op onze kwaliteit waar al onze medewerkers elke dag heel hard voor werken. Het kweken van de sprinkhanen gebeurt in onze eigen kwekerij. Onze sprinkhanen worden ingevroren verkocht. Voor de humane consumptie, hebben wij onze eigen shock-vriezer en diepvriesopslag. Hierdoor blijven de sprinkhanen tot twaalf maanden goed.

Bestel bij ons in Noord-Brabant uw sprinkhanen voor menselijke voeding bewerkt of onbewerkt

Of u nu sprinkhanen wilt inkopen om te verwerken of als directe menselijke voeding; bij ons in Dongen, Noord-Brabant, kunt u voor beide mogelijkheden terecht. Wanneer u kiest voor de sprinkhanen als menselijke voeding, krijgt u de sprinkhanen als eindproduct. Dit betekent dat de sprinkhanen als snack gegeten kunnen worden. In andere landen wordt de sprinkhaan al als een echte delicatesse gezien. Bij het inkopen van sprinkhanen, kunt u ook andere eetbare insecten bij ons bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor levende insecten voor de diervoedersector.

Bestellingen en prijzen op aanvraag

U kunt heel gemakkelijk uw bestelling van sprinkhanen aan ons doorgeven. De prijzen van de bestellingen zijn op aanvraag. Wilt u meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden? Bel naar 06-55524735 en wij helpen u graag.

De Sprinkplank