N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

Sprinkhanen kopen in Noord-Brabant

Wilt u graag sprinkhanen kopen in Noord-Brabant om ze aan een klant aan te bieden? Bij De Sprinkplank in Dongen kunt u sprinkhanen van hoge kwaliteit uit onze eigen kweek kopen. Wij kweken sprinkhanen om te eten voor groothandels en verwerkers. Over het algemeen leveren we onze sprinkhanen aan verwerkers, maar wij kunnen naar wens de sprinkhanen ook voor u laten verwerken. Wilt u een groot aantal sprinkhanen kopen? Ook dat is in overleg mogelijk.

Sprinkhanen kopen bij een ervaren kweker in Noord-Brabant

Wij zitten al meer dan 20 jaar in het vak en hebben dan ook veel ervaring in de sprinkhanenkweek en de levende diervoedersector. Onze sprinkhanen worden met veel zorg gekweekt, zodat u uitstekende kwaliteit krijgt. De sprinkhanen worden ingevroren, waardoor ze maar liefst twaalf maanden goed blijven. Voor de humane consumptie hebben wij onze eigen shock-vriezer en diepvriesopslag. In veel landen zien ze sprinkhanen als echte delicatesse. U kunt de sprinkhanen dus ook als snack eten. Bent u geïnteresseerd in andere insecten voor menselijke voeding? Bij onze sprinkhanen kwekerij in Dongen, Noord-Brabant, kunt u insecten voor humane consumptie én insecten voor dieren kopen. Zo kunt u onder andere krekels kopen.

​Makkelijk te bereiken voor meer informatie

Door onze ervaring weten wij precies wat wij aankunnen. Mochten er eventuele problemen zijn, dan worden deze snel getackeld. Bestellen kan bij ons makkelijk over de telefoon. U heeft altijd snel en persoonlijk contact. Ook als u meer informatie wilt over het bestellen, kweken of eten van sprinkhanen of als u vragen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met onze specialisten in Noord-Brabant. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06-55524735. Bestel nu uw sprinkhanen om op te eten. Alle prijzen zijn op aanvraag.