N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

Sprinkhanen kopen in Noord-Brabant

Wilt u graag sprinkhanen voor menselijke voeding kopen in Noord-Brabant? Dan zit u bij De Sprinkplank in Dongen goed! Bij ons kunt u sprinkhanen van hoge kwaliteit uit onze eigen kweek kopen. Wij kweken sprinkhanen om te eten voor groothandels en verwerkers in Noord-Brabant. Over het algemeen leveren we onze sprinkhanen aan verwerkers, maar wij kunnen de sprinkhanen ook voor u naar wens laten verwerken. Wilt u een groot aantal sprinkhanen kopen? Ook dat is in overleg mogelijk.

Sprinkhanen voor menselijke voeding kopen bij een ervaren kweker in Noord-Brabant

Wij zitten al jarenlang in het vak en hebben dan ook veel ervaring in de sprinkhanenkweek en de levende diervoedersector. Onze sprinkhanen worden met veel zorg gekweekt, zodat u uitstekende kwaliteit krijgt. De sprinkhanen worden ingevroren, waardoor ze maar liefst twaalf maanden goed blijven. Voor de humane consumptie hebben we onze eigen shock-vriezer en diepvriesopslag. In veel landen zien ze sprinkhanen als echte delicatesse. Bij onze sprinkhanenkwekerij in Dongen, Noord-Brabant, kunt u daarom zowel sprinkhanen voor menselijke voeding kopen om te eten als levende insecten voor dieren kopen. Zo kunt u onder andere voor het kopen van krekels bij ons terecht.

Informeer naar de mogelijkheden

Door onze ervaring weten wij precies wat wij aankunnen. Mochten er eventuele problemen zijn, dan worden deze snel getackeld. De prijzen zijn bij ons op aanvraag. Neem daarom contact met ons op en bestel eenvoudig sprinkhanen om te eten bij onze groothandel in Noord-Brabant. U profiteert altijd van snel en persoonlijk contact. Ook als u meer informatie wilt over het kopen, kweken of eten van sprinkhanen voor menselijke voeding, kunt u telefonisch contact opnemen met onze specialisten in Noord-Brabant. U bereikt ons op het telefoonnummer +31(0)162-316769.

De Sprinkplank