N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

Meelwormen kopen in Noord-Brabant

Grote aantallen meelwormen kopen doet u bij onze ervaren insectenkwekerij in Dongen, Noord-Brabant. Wij richten ons op de zakelijke markt en dan voornamelijk op groothandels. We vinden het belangrijk dat u altijd snel en persoonlijk contact met ons heeft. U geeft daarom bij ons eenvoudig telefonisch uw bestelling door en wij gaan direct aan de slag. Onze producten voldoen aan alle actuele strenge eisen, zodat u verzekerd bent van een veilig product.

Meelwormen voor menselijke consumptie kopen bij ons in Noord-Brabant

Onze meelwormen voor menselijke consumptie zijn van hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wij wel en niet aankunnen. Mochten er eventuele problemen ontstaan, dan kunnen wij deze door onze ervaring snel tackelen. Meelwormen voor menselijke consumptie kunt u bij ons in Dongen, Noord-Brabant, in grote getalen kopen. Naast meelwormen zit u ook voor diverse andere insecten goed bij onze insectenkwekerij. Denk hierbij aan sprinkhanen en krekels.

Bestel nu uw meelwormen voor menselijke consumptie

Alle prijzen voor het kopen van meelwormen voor menselijke consumptie of diervoeding zijn bij ons bedrijf in Noord-Brabant op aanvraag. Als u geïnteresseerd bent, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Bel naar +31(0)162-316769 en bespreek de mogelijkheden met onze deskundige medewerkers. U kunt ook altijd bij ons terecht als u vragen heeft of als u meer informatie wilt over het plaatsen van een bestelling.

De Sprinkplank