N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

​Meelwormen kopen in Noord-Brabant

Bij de ervaren insecten kwekerij De Sprinkplank in Dongen, Noord-Brabant, kunt u grote aantallen meelwormen kopen. Wij richten ons op de zakelijke markt en dan voornamelijk de groothandels. Wij vinden het belangrijk dat u altijd snel en persoonlijk contact met ons heeft. U geeft bij ons door wat u wilt bestellen en dan gaan wij direct aan de slag. Onze producten voldoen aan alle actuele strenge eisen, zodat u verzekerd bent van een veilig product.

Meelwormen kopen van hoge kwaliteit bij ons in Noord-Brabant

Onze meelwormen zijn van hoge kwaliteit. U krijgt van onze geen valse beloftes die wij niet na kunnen komen. Door onze jarenlange ervaring weten wij namelijk precies wat wij wel en wat we niet aankunnen. Mochten er eventuele problemen ontstaan, dan kunnen wij deze door onze ervaring snel tackelen. Meelwormen kunt u bij ons in Dongen, Noord-Brabant, in grote getalen kopen. Naast meelwormen kunt u ook diverse andere insecten bestellen bij onze insecten kwekerij. Zo hebben wij ook sprinkhanen in ons assortiment.

​Bestel nu uw meelwormen!

Onze prijzen staan niet op de website. Al onze prijzen zijn namelijk op aanvraag. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onze meelwormen, neem dan contact met ons op. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken. Bel naar 06-55524735 en bespreek de mogelijkheden met onze deskundige medewerker. U kunt ook altijd bij ons terecht als u vragen heeft of als u meer informatie wilt over het plaatsen van een bestelling.