N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

​Levende insecten kopen in Noord-Brabant

Bij De Sprinkplank in Dongen, in de provincie Noord-Brabant, kunt u levende insecten kopen om te gebruiken als dierenvoeding. Wij leveren alleen producten van hoge kwaliteit. Al onze medewerkers zijn elke dag hard aan het werk om de beste producten te leveren aan onze klanten. Zoekt u levende insecten om in uw groothandel te verkopen? Met meer dan 20 jaar ervaring in de levende dierenvoedersector, leveren wij de beste producten die aan alle actuele eisen voldoen. Wij leveren alleen aan zakelijke klanten, met de focus op groothandels.

Verschillende soorten levende insecten kopen in Noord-Brabant

U kunt diverse soorten levende insecten voor dierenvoeding bij ons kopen, bijvoorbeeld insecten voor reptielen. Onze medewerkers vertellen u graag welke insecten u bij ons allemaal kunt kopen. Naast de levende insecten die u bij ons kunt kopen, heeft u ook de mogelijkheid om insecten voor menselijke consumptie te kopen. Een voorbeeld van een insect dat u kunt eten, is de sprinkhaan. Alle bestellingen en de prijzen, zijn op aanvraag.

​Bestel wekelijks nieuwe producten van hoge kwaliteit

U kunt wekelijks nieuwe insecten kopen bij ons in Dongen, Noord-Brabant. Elke bestelling die wij leveren is van hoge kwaliteit. Heeft u nog vragen over de insecten die u kunt kopen of heeft u een vraag over het leveren van de producten? Wij helpen u graag verder met onze snelle service. Voor meer informatie en het plaatsen van uw bestelling, belt u naar 06-55524735.

De Sprinkplank