N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

Krekels kopen in Noord-Brabant

De beste levende krekels kopen voor uw groothandel doet u bij De Sprinkplank in Dongen, Noord-Brabant! Met onze ruime ervaring weten wij precies welke eisen er gesteld worden en voldoen wij daar dan ook altijd aan. Wij leveren krekels aan verschillende zakelijke klanten, met de focus op groothandels. Krekels bestellen is bij ons zeer eenvoudig en iedere bestelling pakken wij met zorg op.

De beste kwaliteit levende krekels kopen in Noord-Brabant

Alle producten van onze insectenkwekerij zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze medewerkers werken namelijk dagelijks hard om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit krekels koopt. U kunt bij ons in Dongen, Noord-Brabant, levende krekels in diverse soorten en maten kopen. Alle bestellingen en prijzen zijn op aanvraag. We adviseren u graag over het bestellen van krekels en de juiste hoeveelheden voor uw groothandel. Wilt u naast krekels ook andere insecten bestellen? Ook dan helpen we u graag verder! Zo kunt u bij ons onder andere sprinkhanen kopen.

Neem telefonisch contact met ons op om krekels te bestellen

Wilt u onze levende krekels kopen voor uw eigen groothandel in Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers. Ook als u nog vragen heeft of als u direct een bestelling wilt plaatsen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)162-316769.

De Sprinkplank