N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

​Krekels kopen in Noord-Brabant

De beste krekels kopen voor in uw groothandel, doet u bij De Sprinkplank in Dongen, Noord-Brabant! Met ruim 20 jaar ervaring, weten wij precies welke eisen er gesteld worden en voldoen wij daar altijd aan. Wij leveren krekels aan verschillende zakelijke klanten, met de focus op groothandels. Iedere bestelling pakken wij met zorg op.

De beste kwaliteit krekels kopen in Noord-Brabant

Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze medewerkers werken namelijk dagelijks hard om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit krekels koopt. U kunt bij ons in Dongen, Noord-Brabant, krekels in diverse soorten en maten kopen. Alle bestellingen en prijzen van de krekels zijn op aanvraag. Door onze ervaring weten wij precies wat wij aankunnen en voorzien wij u van de beste krekels. Heeft u naast krekels ook interesse om andere insecten, zoals sprinkhanen te kopen? Sprinkhanen zitten ook in het assortiment van onze insecten kwekerij.

​Onze medewerkers helpen u graag

Wilt u onze krekels kopen voor uw eigen groothandel in Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers. Ook als u nog vragen heeft of als u direct een bestelling wilt plaatsen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u vragen te beantwoorden. U bereikt ons door te bellen naar 06-55524735.