N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

Insecten voor menselijke consumptie kopen

Insecten voor menselijke consumptie kopen voor uw groothandel, doet u bij De Sprinkplank in Dongen in de provincie Noord-Brabant. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in de sprinkhanenkweek en de levende diervoedersector. Alle bestellingen die wij maken, zijn maatwerk. Wij leveren precies wat de klant wil hebben. Onze focus ligt op de groothandels. Ervaar ons snelle en persoonlijke contact zelf!

Insecten voor menselijke consumptie kopen bij een betrouwbare kweker in Noord-Brabant

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat wij onze afspraken nagekomen. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wij aankunnen. Onze klanten verwachten van ons dat onze insecten die ze voor menselijke consumptie kopen, van hoge kwaliteit zijn. Wij werken elke dag heel hard voor om deze kwaliteit te leveren, iets waar wij zelf ook zeer trots op zijn. U kunt bij ons in Dongen, Noord-Brabant, diverse insecten kopen voor menselijke consumptie, waaronder sprinkhanen. De insecten voor humane consumptie die u bij ons koopt, worden ingevroren verkocht. Wij maken hiervoor gebruik van onze eigen shock-vriezer en diepvriesopslag. Door het invriezen zijn de insecten tot twaalf maanden goed. U heeft overigens ook de mogelijkheid om levende insecten te kopen.

​Bestel bij ons in Noord-Brabant een grote voorraad insecten voor humane consumptie

Maak een keuze uit ons ruime assortiment van insecten voor humane consumptie. Komt u er niet helemaal uit? Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen. Wilt u meer weten over de verschillende insecten voor humane consumptie die u bij ons in Dongen, Noord-Brabant, kunt kopen? Bel dan naar 06-55524735 en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor het plaatsen van bestellingen en informatie over de prijzen hiervan, neemt u telefonisch contact met ons op.

De Sprinkplank