N

Maatwerk bestellingen

N

Producten van hoge kwaliteit

N

Al 21 jaar in het vak

​Insecten kwekerij uit Noord-Brabant

De Sprinkplank uit Dongen, Noord-Brabant, is een insecten kwekerij voor onder andere sprinkhanen, waar u geen valse beloftes krijgt. Door onze jarenlange ervaring, weten wij namelijk precies wat wij wel en niet aankunnen. Wij leveren enkel producten van hoge kwaliteit. Zo kunt u bij ons insecten van eigen kweek inkopen. Elke klant van onze kwekerij verwacht een hoge kwaliteit en stelt hoge eisen. Hier voldoen wij dan ook aan door elke dag hard te werken.

Een insecten kwekerij uit Noord-Brabant met heel veel mogelijkheden

Bij onze insecten kwekerij in Dongen, Noord-Brabant, richten wij ons niet alleen op de levende diervoedersector. Wij hebben namelijk ook een sprinkhanen kwekerij waar sprinkhanen voor menselijke consumptie worden gekweekt. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een ruim en divers assortiment van insecten. Van sprinkhanen tot krekels en nog veel meer. Ook kunt u bij ons terecht voor meelwormen, Voor de insecten voor menselijke voeding maken wij in onze sprinkhanen kwekerij gebruik van een shock-vriezer en diepvriesopslag. De insecten voor humane consumptie worden ingevroren verkocht, waardoor ze tot twaalf maanden goed blijven.

​Wilt u meer informatie over het plaatsen van een bestelling?

Als u meer wilt weten over de prijzen van de diverse producten van onze insecten en sprinkhanen kwekerij uit Noord-Brabant, dan kunt u dit aan een van onze medewerkers vragen. U kunt helaas geen prijzen op onze website vinden. Al onze prijzen zijn namelijk op aanvraag, omdat ze per bestelling verschillen. U kunt dagelijks telefonisch contact met ons opnemen, via 06-55524735. Zo kunt u een bestelling plaatsen, eventuele vragen stellen of meer informatie opvragen. Wij staan voor u klaar!

De Sprinkplank