Kweker van sprinkhanen van eigen bodem

De Sprinkplank BV kan bouwen op jarenlange ervaring

Na de oprichting in 1998 van de insecten kwekerij met de kweek van huiskrekels en sprinkhanen ( Locusta Migratoria ) hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd en gemechaniseerd in de kweek van sprinkhanen. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit sprinkhanen, ook in grotere volumes,  tegen een scherpe prijs  aanbieden. De sprinkhanen kwekerij bestaat nu ruim 20 jaar en met deze bedrijfservaring zit het kweken van sprinkhanen geworteld in onze genen.

De laatste jaren zagen we de vraag naar sprinkhanen voor humane consumptie toenemen. Het eten van insecten staat volop in de belangstelling! Dutch Farmed Insects BV (DF Insects) is opgericht om een strikte scheiding te hebben tussen de food en feed tak van ons bedrijf. Om aan de eisen te voldoen om voor menselijke voeding te kunnen leveren is ons bedrijf nu aangemeld bij de NVWA ( Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit ) als levensmiddelenbedrijf. Tevens hebben we ons eigen Kwaliteitshandboek waarin we de traceerbaarheid van ons product bijhouden en voldoen we aan de strenge hygiënische eisen die gesteld worden om voor humane voeding te mogen produceren.

Dutch Farmed Insects BV bv levert:

Sprinkhanen volwas en subadult die op de juiste manier schoon zijn ingevroren in onze eigen shock vriezer klaar voor verwerking. Voor verdere verwerking ( blancheren, ovendrogen of vriesdrogen ) hebben we eventueel onze contacten.

We kunnen grote leveranties aan en ons bedrijf is toegerust om nog eens 50% op korte termijn te kunnen uitbreiden. Anders dan de vele startups van de laatste tijd weten we door voor- en tegenspoed hoe je een goede sprinkhaan kweekt en wat ons bedrijf nu en in de toekomst aankan.

Prijzen worden per klant bepaald, dit heeft te maken met wel of geen transport en hoeveelheid. Voor een offerte op maat;  neem gerust contact met ons op !!

De Sprinkplank